Hvad med flasker, vægt, sprøjter …?.

I starten har man det med at anskaffe sig en masse flasker, sprøjter og kanyler i forskellige størrelser, og så sidder man møjsommeligt og suger op fra hver enkelt flaske og skal sørge for ikke at blande væskerne, så der skal ny kanyle til hver enkelt aroma etc. Det gjorde jeg også i starten, og jeg var hunderæd for at få bare en anelse for lidt eller for meget med op i srøjten. I dag tager jeg det ikke så tungt, om jeg rammer helt præcist på 0,00-grammet. 🙂

For at lære at blande, fandt jeg  hurtigt denne YouTube-video fra “DIY or Die”, hvor han viser, hvor let det faktisk er med en lille smykkevægt.

Til formålet gik jeg på eBay og fandt frem til en smykkevægt, kaldet noget i stil med “Pocket Digital Jewelry Scale Weight” til ca. 35 kroner. Det er vigtigt, at man køber den, der kan måle ned til 0,00 gram. Senere fandt jeg så ud af, at det var en ret god ide at købe en lillebitte tragt (de kaldes ofte noget i stil med “Perfume bottle funnel”), på eBay fordi jeg sjattede lidt ved siden af ind i mellem. :o)