3 kommentarer

 • Michael

  9. maj 2017

  Hej Casper.
  Hvor kommer du fra??
  Jeg kender et sted du kan købe den hyldeblomst fra sundbygård
  Skriv til mig over mail. Michaelhector@live.dk

  Svar
 • Casper

  12. april 2017

  Hej Betina.

  Kender du hyldeblomst fra sundbygård? Du skulle efter sigende være en sand mester at blande lækre væsker.
  Jeg kan simpelthen ikke ramme noget lig deres, så tænkte at du måske kunne hjælpe

  Svar
  • Bettina

   15. april 2017

   Hej Casper,

   Ehm, jeg er bestemt ikke nogen mester, er helt og aldeles bare en hjemmefusker. 🙂 Jeg er ikke selv til alt for søde væsker, og jeg har kun prøvet 2 eller 3 færdigkøbte aromaer i min tid som damper, så jeg kan desværre ikke hjælpe. Men måske kan andre, der kigger ind her?

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.